choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Ekskursjoner Praha Praha Flyplass Taxi
INDEX | PRAHA FLYPLASS | PRAHA GUIDE | OM PRAHAS DROSJESJÅFØRER | BESTILLINGSVILKÅR | TA KONTAKT MED OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserver transport fra flyplassen i Praha
menu Transfertjeneste reservasjon fra / til jernbanestasjon.
menu Vognpark
menu Våre sjåfører
menu Anbefalinger
menu Sikkerhet
menu Drosjepriser fra flyplassen
menu Spørsmål og svar
menu Luksuriøse limousiner
menu Fleksibel persontransport
menu Drosje i Praha
menu Fotturer i Praha
menu Ekskursjoner
menu Transport fra flyplassen til andre byer
menu Spesiell assistance

Ekskursjoner uten reiseleder, informasjon om tjenesten.
1) Prisene angitt ved disse ekskursjonene er prisene for en bil (ikke for vognens kapasitet), ikke per en person). Prisene inkluderer ikke noen inngangspenger heller ikke inngangsbilletter for minnesmerker og så videre. Prisene inkluderer bare tilbakeveien og ventetid.
2) Alle ekskursjoner uten en reiseleder er absolutt fleksible. Det er du (dere) hvem som velger tid og sted du (dere) vil bli hentet på. Ekskursjonens lengde kan bli avtalt på stedet, sånt som prisen på ekskursjonen, fordi den avhenger på tiden du ville gjerne ta for ekskursjonen din (deres), hvis du (dere) vil være på eksjorsjonen lenger, eller tvert imot, hvis du (dere) behøver å slutte den tidligere. Bil står til rådighet bare for deg (dere), ikke for noen annen og du (dere) skal ikke ha bilen sammen med noen andre, ukjennte passasjerer.
3) Sjofør vil meddele hovedinformasjoner om stedene. Ekskursjon er på engelsk språk. I tillegg er det inkludert en reiseleder i billettenspris med noen ekskursjoner på noen steder, for eksempel på Karlštejn borg, på Terezín minnesmerke, osv.
Heldøgn (24 transport) transport fra flyplassen i Praha yter vi 7 dager i uken – enkel, men
effektiv måte å ferdes mellom flyplassen og sentrum i Praha. Våre medarbeidere snakker godt engelsk og er godt kjent med forhold i Praha.
Testimonials
We've learned so much on this trip to the Karlovy Vary. Thank you for your organization, and the vast knowledge you have shared with us. Our driver Peter was better than a professional tour guide. Linda M., ManchesterYour excursion was exactly what I was looking for. Our driver was excellent and information DVD which we watched on the way to the Kutna Hora made our trip even better. Great value as well. Highly recommended. Tonny S.

It is my pleasure to express my complete satisfaction with the superb trip to the Karlstejn. Short escape form bustling city ... Please send my thanks to Martin, your driver. Izzak

Delte ekskursjoner

Siden de er holdt på faste datoer og klokkeslett, er våre delte utflukter mindre fleksible enn de private. Fordelen er at de sannsynligvis vil være billigere enn private turer og er også en utmerket måte å møte nye mennesker hvis du er en enkelt reisende. Din tur minibuss vil ikke bare være forbeholdt for deg, men kan godt deles av andre reisende også. Ulempen med en felles utflukt er at du må holde seg til planen og det er begrenset tid til å utforske hvert sted på egen hånd. Våre faste tur priser belastes per person og inkluderer:
-> Man blir hentet fra hotellet
-> Inngangsbilletter til attraksjoner
-> Middag (på noen turer)
-> En kvalifisert guide som vil fortelle deg om historien og bakgrunnen til hver attraksjon

Tips: Hvis du bestiller en delt utflukt med oss, og det er mer enn 12 personer i gruppen, vil vi i de fleste tilfeller være i stand til å gi deg et kjøretøy som vil være eksklusivt for din gruppe.

Rabatt: Få 11% rabatt hvis du bestiller en flyplass eller togstasjon overføring med oss og forskuddsbetaling online både tur og transport. For å være kvalifisert for dette tilbudet, må du skrive "Transport og Excursion 11% rabatt" når du bestiller. Bestillinger må betales minst 24 timer før din pick-up eller tur dato. Denne kampanjen utelukker allerede rabatterte turer (inkludert Superior Tour spesialtilbud og Dinner on the River Cruise). Vanlige avbestillingsregler gjelder.

departureVanlig organiserte ekskursjoner holdes bare til visse tider og datoer. De er delt med andre, guidede, og inklusive alle avgifter.

Kutná Hora 5,5 timer

Kutná Hora, et middelaldersk sentrum av sølvgruvedrift, var den nest rikeste byen i det Bohemiske Herredømmet. Under spaserturen i Kutná Hora vil du kunne besøke den gotiske katedralen, St. Barbara, og den italienske domstolen - opprinnelig en Royal Mint. Ikke mindre beundringsverdig er det vakre gotiske, renessanse- og barokkburgherhuset, og den unike steinbrønnen fra det 15. århundre. Du vil også få besøke et av de mest interessante gravsteder i verden – et gravkammer i en liten landsby like i nærheten som heter Sedlec. Dette kapellet er dekorert med mer enn 40.000 menneskebein, inkludert en lysekrone og et våpenskjold fra den edle Schwarzenberg-familien.

Pris: Voksne 990 CZK, Studenter 940 CZK, Barn 800 CZK.

 

Kutná Hora Tour
Český Krumlov 10 timer

Český Krumlov, en middelalderby i Sør-Böhmen, har fortsatt en nesten eventyraktig sjarm den dag i dag og er med rette registrert som et UNESCOs verdensarv-sted. Du vil gå gjennom byen ledsaget av vår guide, og du vil spise lunsj i en middelaldersk taverna. Etterpå fortsetter vi turen til å besøke Krumlov slott. Dette, det nest største tsjekkiske slottet, er utstyrt med historiske møbler og er full av kunst, gobeliner og rikt dekorerte våpen. Fordi slottet er stengt i vintersesongen, vil vi i disse månedene besøke Ceske Budejovice, den tidligere kongelige byen grunnlagt i det 13. århundre.

Pris: Voksne 1890 CZK, Studenter 1890 CZK, barn 1590 CZK.

 

Český Krumlov
Terezín 5 timer

Terezín, opprinnelig en militær festning bygget i det 18. århundre av keiser Josef II, er uløselig knyttet til historien om andre verdenskrig. Den velkjente lukkede garnisonbyen, Terezín (Store Festning) fungerte som en samlingsleir for jøder fra hele Europa og ble brukt til nazistenes propagandaformål under besøket av Røde Kors i 1944. Den mindre kjente Small Fortress var et grusomt fengsel drevet av Reich hemmelige politi - Gestapo. Hvis du er interessert i historien om andre verdenskrig og Holocaust, kom med oss til Small Fortress of Terezín og museet som ligger i Store festning. Her vil du huske den triste historien til jødene i Museum of the Ghetto, hvor mer enn 150.000 jøder ble sendt, og selv om det ikke var en utryddelsesleir, var det på slutten av krigen bare 17 247 overlevende igjen.

Pris: Voksne 1190 CZK, Studenter 1090 CZK, 900 Barn CZK.

 

Terezín Memorial Tour
Karlovy Vary 9,5 timer

Karlovy Vary er en velkjent spa-by i Den Tsjekkiske Republikk. Dens historie begynte i det 14. århundre under regimet til Charles IV. De helbredende kreftene fra de lokale kildene ble testet av slike storheter som den russiske tsaren, Peter den store og den tyske forfatteren Goethe. Karlovy Vary ble også berømt takket være fremstillingen av det verdenskjente Moser-krystallet, Carlsbad porselen, og urtelikøren, Becherovka. Etter ankomst, starter programmet med et besøk til Moser Glass Fabrikk. Fra Glassfabrikken bringer vi deg til sentrum, hvor vår guide vil følge deg på en tur for å beundre de vakre promenadene med en rekke mineralkildevann og arkitektoniske bygninger. Høydepunktet på turen er Vøídloen (Giant Spring) som er den mest berømte kilden i Karlovy Vary. Den spyr oppover til en høyde på nesten 12 meter. Etter lunsj kan du nyte ledig tid til å utforske byen på egenhånd.

Pris: Voksne 1590 CZK, Studenter 1490 CZK, barn 1290 CZK.

 

Karlovy Vary
Pilsner bryggeri og Koněprusy Hulene 9 timer

Øl er blitt brygget i Pilsen i uminnelige tider, og de første skriftlige registreringer av bryggingen her er forbundet med selve grunnlaget for byen Pilsen. Denne turen vil ta deg til Bryggeri Museumet, som har samlinger knyttet til handel, klaner og øl-bryggingens historie, og til tapperiet og historiske kjellere, hvor du vil få smake friskt øl brygget i henhold til en gammel oppskrift som mange bryggerier rundt om i verden har prøvd å etterligne. Turprogrammet endrer seg litt etter sesongen. I sommermånedene inkluderer turen et besøk til Koněprusy Hulene, og i vintermånedene blir det I stedet et besøk til Pilsen By. Fordi det er ganske kaldt i både bryggerikjellere og Koněprusy-hulene, er det anbefalt å ta med seg noen varme klær. Koněprusy er en liten landsby som er kjent for det lengste systemet av grotter i Tsjekkia. Vår guide vil veilede deg gjennom 600 meter med vakre Karst-huler.

Pris: Voksne 1890 CZK, Studenter 1590 CZK, barn 1450 CZK.

 

Pilsen and Urquell Brewery
Dresden 11 timer

Fra en fiskerlandsby, vokste Dresden til å bli en spa- og kongelig residens, og ble senere hovedstaden i delstaten, Sachsen. Galleriene av Zwinger og Albertinum, Hofkirche og Frauenkirche kirkene, og Sempers Opera, er blant de viktigste severdighetene i Dresden. Under andre verdenskrig ble byen fullstendig ødelagt av et massivt bombardement, men ble senere renovert og ombygd. Turen inkluderer en billett til det berømte barokk-palasset til Zwinger og Kunstgalleriet, hvor du kan beundre "The Sixtin Madonna", det berømte bildet av Raphael, samt mange kjente verker av de gamle mestere fra det 14. til 17. århundre ( Rubens, Rembrandt, Poussin m.fl.).

Pris: Voksne 1990 CZK, Studenter 1990 CZK, Barn 1550 CZK.

 

Dresden Excursion
Karlštejn Slott 4 timer

Karlštejn er et av de mest besøkte tsjekkiske slottene, bygget av keiser Karl IV mellom 1348 og 1355. Dette gotiske slottet fungerte som et depot til kongelige og keiserlige juveler og kroningsjuveler, og også som et arkiv for statlige dokumenter. Etter å ha klatret opp bakken vil du ta en times lang sightseeing-tur i Karlstejn slottinteriør. Guiden din vil gjøre deg kjent, ikke bare med historien til slottet, men også med livet til Charles IV og kunsten under hans regjeringstid.

Pris: Voksne 890 CZK, Studenter 850 CZK, barn 750 CZK.

 

Jindrichuv Hradec
Konopiště Slott 4 timer

Konopiště chateau ligger ca 45km fra Praha. Det ble grunnlagt i det 14. århundre, og i 1887 ble det renovert av etterfølgeren til Habsburg-tronen, Franz Ferdinand d'Este. I slottets interiør kan du se, ikke bare Ferdinands store kunstsamlinger, tallrike statuer og bilder fra temaet St. George, men du kan også beundre en av verdens mest omfattende samlinger av historiske våpen.

Pris: Voksne 950 CZK, Studenter 850 CZK, barn 750 CZK.

 

Konopiště Castle

 

Company LogoUK & Czech Based transport selskap
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Om Oss
Selskapet vårt har foretatt transfer innen Tsjekkia og fra flyplassen i flere år. Med noen få ord tilbyr vi en pålitelig og komfortabel transport for faste priser. Vi samarbeider med flere flyselskaper, hoteller i Praha og reisebyråer spesielt i Storbritannia.
Både reservering og betaling er lettvint.
Hvis De ønsker bestille transport fra flyplassen bare fyll ut formular eller ring til oss. Betaling kan skje etter ankomsten kontant eller online kredittkort (på forhånd) gjennom tjenesten Paypal.
Våre biler garanterer en høyst bekvemt, trygg og billig transport fra eller til flyplassen i Praha.
Dermed faller av lang venting i køer på dyr drosjetransport eller leting etter andre transportmidler med hender fulle av bagasjer.
Info
HER FÅR DU HØRE TRISTE HISTORIER OM TAXITJENESTER I PRAHA Vær oppmerksom og forsiktig – la deg ikke bli utsatt for tyver.
Erfarne taxisjåfører snakker engelsk.
Vi samarbeider med erfarne sjåfører som snakker engelsk og som er godt lokalkjent i hele byen og omegn.
Info
Skal du ta drosje i Praha bør du være litt forsiktig, siden mange av drosjesjåførene liker å lure lettlurte turister. Bestill taxi fra hotell-resepsjonen, eller bestill selv fra et byrå med godt rykte, som Prague Airport Transfers. Taxisjårørene i Praha er notorisk når det gjelder å skru drosjeregningen i været. Avtal pris på fohånd, og på flyplassen gå til den offisielle taxiskranken.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o. | Transfer Gratis | Busstransport | Kongress Transport | Sitemap
PRAHA LEILIGHETER - PRAGUE GUIDE - PRAHA BILUTLEIE - TAKSI I PRAHA - VÆR I PRAHA - PRAHA HOTELLER - PRAHA GUIDE - Compare Priser fra Flyplassen